Wil je graag de waarde van je woning weten? Of wil je je pand verkopen?

Verkoop je huis in alle comfort & vertrouwen.

Met onze deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak nemen wij alle zorgen uit handen, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van een succesvolle en vlotte verkoop. Vertrouw op ons ervaren team en verkoop jouw huis met volledige gemoedsrust.

Cta triangle left
  over ons

  Vertrouwen van de bovenste plank.

  Bij Benjaminverkoopt zijn we gepassioneerd door vastgoed en hebben we een diepgaande kennis van de markt in Vlaanderen. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak streven we ernaar om jouw vastgoeddromen te verwezenlijken. Vertrouw op ons deskundig team en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

  onze troeven

  Originele aanpak, op maat van jouw eigendom

  trump

  Persoonlijke opvolging

  Persoonlijke opvolging staat centraal bij Benjaminverkoopt. Wij nemen de tijd om naar jou te luisteren en begeleiden je stap voor stap in het verkoopproces van je woning. 

  trump

  Gerichte strategie

  Bij Benjaminverkoopt hanteren we een gerichte strategie die ervoor zorgt dat jouw woning opvalt in de markt. Met onze doordachte aanpak en uitgebreid netwerk bereiken we de juiste kopers en realiseren we een succesvolle verkoop. 

  trump

  Gerichte acties op sociale media

   Met onze doelgerichte social media strategieën zorgen we ervoor dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient, en bereiken we een breed publiek van potentiële kopers. 

  trump

  Meer dan 10 jaar ervaring

  Met meer dan tien jaar ervaring in de vastgoedsector is Benjaminverkoopt jouw betrouwbare partner voor een succesvolle verkoop of aankoop van een woning. 

  trump

  Steeds professionele foto’s

  Met oog voor detail en expertise in professionele fotografie, presenteren we jouw huis op zijn best en trekken we potentiële kopers aan met visueel aantrekkelijke beelden.

  trump

  Uitgebreid netwerk

  Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de vastgoedsector kan Benjaminverkoopt jouw woning onder de aandacht brengen bij een breed scala aan potentiële kopers. 

  onze klanten

  Wat onze tevreden klanten zeggen

  • Benjamin verkocht het huis van mijn meme in een mum van tijd. Dit deed hij door de mooie foto’s, zijn social media campagne en vooral: zijn joviale, dynamische aanpak!

   Bedankt Benjamin om zo’n toffe nieuwe kopers te vinden. Absolute aanrader!

   S.C.
   Woning Lendelede
  • Wij verkochten ons huis met Leonie en het was een schot in de roos. Vlotte communicatie, mooie foto's en filmpjes (waarvan eentje alle records brak) en bovenal.. verkocht op de bezoekdag!

   M.V.
   Woning Menen
  • Vlotte en aangename samenwerking met mensen die top zijn in hun vak. In het bijzonder een dikke pluim voor Leonie die dit super deed! Een aanrader!

   J.V.
   Woning Wervik
  • Afspraken werden telkens nagekomen, absoluut tevreden met de gang van zaken.

   Bedankt voor de vlotte, correcte en professionele aanpak!

   L.N.
   Woning Izegem
   f.a.q.

   Veelgestelde vragen

   Verkopen

   • Hoeveel kost het om mijn woning te verkopen met Benjaminverkoopt?

    Bij Benjamin verkoopt hanteren we een commissie van 3% + btw met een minimum van € 7.200 inclusief btw. We spreken van een succesfee, dit wil zeggen dat dit enkel van toepassing is eens de woning definitief verkocht is.

    De belangrijkste vraag is in feite: Hoeveel brengt het op om mijn woning te verkopen met Benjamin verkoopt?

   • Hoe wordt de juiste prijs bepaald van mijn woning?

    Bij Benjamin verkoopt zijn alle makelaars getraind in het schatten van woningen. We maken drie verschillende schattingen: een vergelijkende, een analytische en een commerciële schatting. In samenspraak met de eigenaar wordt op deze manier de uiteindelijke richtprijs bepaald.

   • Hoe zorgt Benjaminverkoopt er voor dat mijn woning zo vlot mogelijk verkoopt?

    Bij Benjamin verkoopt gebruiken we zowel de klassieke kanalen als onze specialiteit: sociale media.

    Klassieke kanalen:

    - Te koop-bord
    - Gepersonaliseerde flyers
    - Zoekertjessites: Immoweb, Immovlan, Immoscoop, Zimmo, Spotto, ...

    Social Media:

    - Facebookadvertenties
    - Instagramadvertenties
    - TikTokfilmpjes

   Kopen

   • Kan ik een bod doen onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een lening?

    Bij Benjamin verkoopt is het steeds mogelijk om een bod uit te brengen onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een hypothecaire lening aan marktconforme tarieven. Wel raden we zeker aan om eerst inlichtingen te nemen bij de bank voor het uitbrengen van een bod.

   • Wat gebeurt er als mijn bod aanvaard wordt?

    Vooraleerst proficiat met de aankoop!

    Een bod is uiteraard steeds bindend, waardoor je zeker kan zijn dat de woning voor jou is. Na aanvaarding door de eigenaar, wordt de onderhandse verkoopsovereenkomst (ook wel compromis genoemd) opgesteld in samenspraak met jouw notaris naar keuze. Van zodra de goedkeuring wordt gegeven door de notaris, kan de onderhandse overeenkomst getekend worden bij ons op kantoor. Nu worden de verkocht-stickers gekleefd en kan er een glaasje gedronken worden. Ten laatste vier maanden na ondertekening word je bij de notaris verwacht om de notariële akte te tekenen.