Nieuwbouw

U droomt van een nieuwbouw?

Bij Benjaminverkoopt hebben we een uitgebreid aanbod aan nieuwbouwwoningen en -appartementen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en moderne woonbehoeften. Ontdek ons assortiment en laat ons je begeleiden bij het vinden van jouw ideale nieuwbouwwoning, waar comfort en stijl samenkomen. Neem vandaag nog contact met ons op en stap binnen in de wereld van nieuwbouw.

Laat je contacteren door onze experts.

Wil je graag professioneel advies ontvangen? Laat je vrijblijvend contacteren door onze experts bij Benjaminverkoopt. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap richting een succesvolle vastgoedtransactie.

Cta triangle left
onze klanten

Wat onze tevreden klanten zeggen

 • Benjamin verkocht het huis van mijn meme in een mum van tijd. Dit deed hij door de mooie foto’s, zijn social media campagne en vooral: zijn joviale, dynamische aanpak!

  Bedankt Benjamin om zo’n toffe nieuwe kopers te vinden. Absolute aanrader!

  S.C.
  Woning Lendelede
 • Wij verkochten ons huis met Leonie en het was een schot in de roos. Vlotte communicatie, mooie foto's en filmpjes (waarvan eentje alle records brak) en bovenal.. verkocht op de bezoekdag!

  M.V.
  Woning Menen
 • Vlotte en aangename samenwerking met mensen die top zijn in hun vak. In het bijzonder een dikke pluim voor Leonie die dit super deed! Een aanrader!

  J.V.
  Woning Wervik