Ontmoet Benjamin.

   Benjamin heeft, met meer dan 10 jaar ervaring, alles in huis om jouw woning te verkopen. Hij staat garant voor een snelle en correcte verkoop, steeds vergezeld van een vleugje humor.

   Deze Beselarenaar woont in Dadizele, waar ook het kantoor gevestigd is. Op professioneel vlak is hij te vinden in de straten van groot-Moorslede en Beselare.

   Verder houdt hij wel eens van een culinair etentje of geniet hij van een wijnproeverij.

   BIV 510.085

    Ontmoet Leonie.

    Leonie is actief in de regio's Menen, Wervik, Ieper en Heuvelland. Met een achtergrond als interieurvormgeefster en met haar uitstekende social-media-skills is ze dé geschikte persoon om jouw woning in de kijker te plaatsen.

    Deze sociale, empathische dame woont in Menen, houdt van culturele uitstapjes, koken en haar kater Oscar.

    BIV 516.260

     Ontmoet Tim.

     Tim is geboren en getogen in Roeselare en woont in Ledegem. Wens je jouw woning te verkopen of ben je op zoek naar jouw droomhuis in de regio Ledegem - Roeselare - Izegem? Dan staat Tim met veel enthousiasme en gedrevenheid voor je klaar!

     Als echte kunstliefhebber reist hij graag naar Italië en Spanje. Daar verkent hij regelmatig de diepe oceaan, een echte schattenjager dus!

      Ontmoet Iris.

      Iris verzorgt de aanvraag en opmaak van alle documenten voor verkoop en verhuur, alsook de publicaties naar de website, vastgoedsites en sociale media. Als officemanager zet ze met plezier een kop koffie voor jou, in ons kantoor in haar thuisbasis Dadizele.

      Ze maakte de switch van textieldesigner naar administratief bediende. In haar vrije tijd houdt ze onder andere van sporten en reizen.

     ons team

     Ontdek ons team van professionals.

     Benjamin Bonny
     Zaakvoerder en vastgoedexpert
     Leonie Beun
     Vastgoedexpert
     Tim Degryse
     Vastgoedexpert
     Iris Lannoy
     Officemanager

     Wil je ons team vervoegen?

     Wil je deel uitmaken van ons dynamische team bij Benjaminverkoopt? We zijn op zoek naar gedreven professionals die gepassioneerd zijn over vastgoed en streven naar succes. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan de toekomst van de vastgoedsector. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om je carrière te laten bloeien.

     CTA right
     Cta triangle left