Uw pand verkopen?

Jouw woning in alle comfort en vertrouwen verkopen? Benjamin zorgt voor een persoonlijke aanpak. Samen overlopen we de meest geschikte stappen om jouw eigendom te verkopen.

onze troeven

Originele aanpak, op maat van jouw eigendom

trump

Persoonlijke opvolging

Persoonlijke opvolging staat centraal bij Benjaminverkoopt. Wij nemen de tijd om naar jou te luisteren en begeleiden je stap voor stap in het verkoopproces van je woning. 

trump

Gerichte strategie

Bij Benjaminverkoopt hanteren we een gerichte strategie die ervoor zorgt dat jouw woning opvalt in de markt. Met onze doordachte aanpak en uitgebreid netwerk bereiken we de juiste kopers en realiseren we een succesvolle verkoop. 

trump

Gerichte acties op sociale media

 Met onze doelgerichte social media strategieën zorgen we ervoor dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient, en bereiken we een breed publiek van potentiële kopers. 

trump

Meer dan 10 jaar ervaring

Met meer dan tien jaar ervaring in de vastgoedsector is Benjaminverkoopt jouw betrouwbare partner voor een succesvolle verkoop of aankoop van een woning. 

trump

Steeds professionele foto’s

Met oog voor detail en expertise in professionele fotografie, presenteren we jouw huis op zijn best en trekken we potentiële kopers aan met visueel aantrekkelijke beelden.

trump

Uitgebreid netwerk

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de vastgoedsector kan Benjaminverkoopt jouw woning onder de aandacht brengen bij een breed scala aan potentiële kopers. 

  over ons

  Vertrouwen van de bovenste plank.

  Team Benjamin staat met veel enthousiasme en plezier klaar om je te begeleiden in de verkoop van jouw eigendom of de zoektocht naar jouw droomwoning.

  Verkoop je huis in alle comfort & vertrouwen.

  Met onze deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak nemen wij alle zorgen uit handen, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van een succesvolle en vlotte verkoop. Vertrouw op ons ervaren team en verkoop jouw huis met volledige gemoedsrust.

  Cta triangle left
  onze klanten

  Wat onze tevreden klanten zeggen

  • Benjamin verkocht het huis van mijn meme in een mum van tijd. Dit deed hij door de mooie foto’s, zijn social media campagne en vooral: zijn joviale, dynamische aanpak!

   Bedankt Benjamin om zo’n toffe nieuwe kopers te vinden. Absolute aanrader!

   S.C.
   Woning Lendelede
  • Wij verkochten ons huis met Leonie en het was een schot in de roos. Vlotte communicatie, mooie foto's en filmpjes (waarvan eentje alle records brak) en bovenal.. verkocht op de bezoekdag!

   M.V.
   Woning Menen
  • Vlotte en aangename samenwerking met mensen die top zijn in hun vak. In het bijzonder een dikke pluim voor Leonie die dit super deed! Een aanrader!

   J.V.
   Woning Wervik
  • Afspraken werden telkens nagekomen, absoluut tevreden met de gang van zaken.

   Bedankt voor de vlotte, correcte en professionele aanpak!

   L.N.
   Woning Izegem